Zapiekanki z serem i pieczarkami

Zapiekanki z serem i pieczarkami

Składniki:

- bagietki
- ser żółty
- pieczarki
- sól
- pieprz
- zioła prowansalskie

dodatki:
- ketchup
- sos czosnkowy

Przygotowanie:
Bagietki przekrawam na pół. Oczyszczone pieczarki ścieram na tarce i przyprawiam. Nakładam na bagietki. Na to ścieram żółty ser. Wkładam na kratce do nagrzanego piekarnika.

Temperatura piekarnika: 180 °C
Czas pieczenia: około 10-15 minut


Podaję z ketchupem lub domowym sosem czosnkowym.

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Zapraszam do komentowania.

 
Nie wyrażam zgody na kopiowanie, powielanie lub jakiegokolwiek inne wykorzystywanie w całości lub we fragmentach tekstów i zdjęć z serwisu internetowego http://kuchniacodnia.blogspot.com/ bez mojej wiedzy i zgody (podstawa prawna: Dz. U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 nr 43 poz. 170)