Pasta rybna z twarogiem

Pasta rybna z twarogiem

Składniki:

- szproty w sosie pomidorowym
- 125g twarogu półtłustego
- sól himalajska

dodatki:
- pomidorki koktajlowe
- pieczywo z dodatkiem amarantusa Granex (więcej o produkcie na Uwaga, zrzucam)

Przygotowanie:
Rybę w sosie i twaróg miksuję razem na gładką masę, doprawiam solą. Pasta jest dobra na śniadanie na kanapki. Ja podaję z chrupkim pieczywem i koktajlowymi pomidorkami.
[opinia: pieczywo z dodatkiem amarantusa Granex jest lekko chrupiące, ale też dość miękkie. W smaku kukurydziane i co ważne bez dodatku cukru. Można jeść same lub zwyczajne w zastępstwie pszennego pieczywa.]



7 komentarze:

  1. no wyglada dobrze ;) chyba zrobie po weekendzie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Na pewno smaczna pasta :) Lubimy takie smarowidła kanapkowe mimo, że nie jemy chleba xD

    OdpowiedzUsuń
  3. Lubię chrupiące pieczywo z pastami :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę wypróbować! :)

    Zapraszam na nowy post! Jeśli Ci się spodoba będzie mi bardzo miło, jeśli skomentujesz i zaobserwujesz mój blog. :)
    alexandrak-blog.blogspot.com KLIK!




    OdpowiedzUsuń

Zapraszam do komentowania.

 
Nie wyrażam zgody na kopiowanie, powielanie lub jakiegokolwiek inne wykorzystywanie w całości lub we fragmentach tekstów i zdjęć z serwisu internetowego http://kuchniacodnia.blogspot.com/ bez mojej wiedzy i zgody (podstawa prawna: Dz. U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 nr 43 poz. 170)