Składniki:
- szproty w sosie pomidorowym
- 125g twarogu półtłustego
- sól himalajska
dodatki:
- pomidorki koktajlowe
- pieczywo z dodatkiem amarantusa Granex (więcej o produkcie na Uwaga, zrzucam)
Przygotowanie:
Rybę w sosie i twaróg miksuję razem na gładką masę, doprawiam solą. Pasta jest dobra na śniadanie na kanapki. Ja podaję z chrupkim pieczywem i koktajlowymi pomidorkami.
[opinia: pieczywo z dodatkiem amarantusa Granex jest lekko chrupiące, ale też dość miękkie. W smaku kukurydziane i co ważne bez dodatku cukru. Można jeść same lub zwyczajne w zastępstwie pszennego pieczywa.]
ja lubię pastę jajeczną :D
OdpowiedzUsuńJa też. :D
Usuńno wyglada dobrze ;) chyba zrobie po weekendzie ;)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię :)
OdpowiedzUsuńNa pewno smaczna pasta :) Lubimy takie smarowidła kanapkowe mimo, że nie jemy chleba xD
OdpowiedzUsuńLubię chrupiące pieczywo z pastami :)
OdpowiedzUsuńMuszę wypróbować! :)
OdpowiedzUsuńZapraszam na nowy post! Jeśli Ci się spodoba będzie mi bardzo miło, jeśli skomentujesz i zaobserwujesz mój blog. :)
alexandrak-blog.blogspot.com KLIK!
Wygląda to super. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńChyba nie miałam jeszcze nigdy okazji tak łączyć ryby, ale faktycznie danie wygląda bardzo zachęcająco. Jak dla mnie również świetnie sprawdza się łosoś od https://mowisalmon.pl/produkty/ i jestem zdania, że jest to ryba, która smakuje w każdej postaci.
OdpowiedzUsuń